Met Transformatiehuis op Lotusbeurs

Op zondag 12 maart staan we op de Lotusbeurs aan de Meidoornkade 24 in Houten, de grootste beurs op het gebied van mindfulness, opleidingen en gezondheid van Nederland. We nodigen je hier van harte voor uit.

Op Lotus presenteren wij de Universiteit voor de Ziel van Het Transformatiehuis (waar ik de Masterclass volg). Dit jaar staat Lotus in het teken van Liefde. Dit is een unieke gelegenheid om de methode voor transformatie van angst naar liefde onder de aandacht te brengen van een geïnteresseerd publiek.

Een bezoek aan Lotus is een ervaring die je niet snel vergeet! Want op Lotus kun je je echt breed oriënteren op nieuwe en bestaande alternatieve opleidingen. Je kunt kiezen uit meer dan veertig lezingen en je kunt urenlang lekker snuffelen en dwalen bij meer dan 200 stands met kristallen, etherische oliën, spirituele sieraden, boeken en andere bijzondere artikelen. Tussendoor geniet je op je gemak van de biologische catering, terwijl je kijkt naar een demonstratie of meedanst met een van de energetische optredens op het activiteitenplein.

We hebben een speciaal aanbod voor je om deze beurs met aantrekkelijk korting te kunnen bezoeken. Als je bij het bestellen van kaarten onze speciale kortingscode 17LOT40025 gebruikt, dan ontvang je bovenop de voorverkoop korting van € 5,00, nog een extra korting van € 2,50! Je betaalt dan dus slechts € 10,00 in plaats van €17,50! Je kunt e-tickets bestellen via http://www.lotusbeurs.nl/kaartverkoop-2017

Ik zou het heel leuk vinden als je ons op Lotus komt bezoeken, hopelijk tot 12 maart!