Transformatie

Weer datzelfde patroon, doe ik het weer op een manier die ik niet wil, weer emoties of gevoelens die ik herken en eigenlijk niet begrijp.

Je leven gaat niet altijd zoals je wilt. Soms gebeuren er dingen die je niet begrijpt. Of je begrijpt niet waarom je reageert zoals je doet. Je ervaart gevoelens en emoties die je niet altijd kunt plaatsen.

Wil jij af van situaties in je leven waarin je niet datgene doet waar jijzelf blij van wordt? Wil je verder met je bewustzijnsontwikkeling? Wil je makkelijker of vrijer leven? Dan is transformatie iets voor jou.

Transformatie

Bij deze vorm van coaching gaan we uitzoeken wat je belemmert om te zijn wie je bent. Wat houd je tegen? En wie ben je dan eigenlijk? Wat kom je hier doen en wat heb je te leren? Je wordt je bewust van je levensles, levensdoel en missie.

Gedurende je leven tot nu toe heb je allerlei ervaringen opgedaan. Op basis daarvan heb je patronen ontwikkeld die je eerst hielpen om met die ervaringen om te gaan. Die patronen kunnen je later in je leven behoorlijk in de weg zitten. De daarbij horende emoties en gevoelens liggen opgeslagen in je onderbewustzijn. We gaan terug naar je eerste onbewuste besluit die je vroeg in je leven hebt genomen en waarvan het patroon nu nog steeds bepalend is in je leven (diepste angst). Vervolgens gaan we die transformeren. Daardoor wordt je leven al een stuk makkelijker.

Bij deze persoonlijke begeleiding gebruik ik de methode van ‘Het Transformatiehuis‘. Deze methode heeft me in mijn eigen leven ook erg geholpen en ik heb alle programma’s doorlopen.

Wil je hier meer over weten

Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Je bent ook van harte welkom op een ‘Open transformatiehuis’. Een bijeenkomst die ik regelmatig organiseer. Info en data vind je op de pagina ‘Nieuws’.