Nynke Hovinga

Ik geloof in de (ontwikkel)kracht van mensen, in aandacht geven, in luisteren, in doorvragen, in er zijn voor iemand, in ervaren, in doen wat bij je past, waar je blij van wordt, in lucht door humor en in echt contact met ruimte voor wat geuit wil worden. In dat je soms op je levenspad iemand nodig hebt, die even een stukje met je meewandelt in jouw tempo. Dat je als individu of als team even iemand nodig kunt hebben, die vragen stelt die niet meer gesteld worden of ruimte biedt voor wat er nodig is, zodat gezamenlijk weer gewerkt kan worden aan wat men wil bereiken en hoe je daar kunt komen.

In mijn eigen werkende en privé leven heb ik als kind en volwassene diverse vormen van verlies meegemaakt. Zware en kleinere vormen van verlies. Het in kistjes gestopt en die dichtgeknoopt met mooie strikjes, in stevige kluizen gedaan, er voor weggelopen, het (weg)gerelativeerd, het aangekeken, het geuit, het doorleefd en verweven in mijn leven. Het is er onderdeel van geworden, waardoor ik weer verder kon.

Ook als ik om me heen keek, zag ik verschillende vormen van verlies bij anderen. Bijvoorbeeld verlies van een dierbare, van werk, van een belofte, van een toekomstbeeld of door ander takenpakket, scheiding of ziekte. Dit is van invloed op je werk en leven, op hoe je in je vel zit en om kunt gaan met waar je mee te dealen hebt.

Ik heb gewerkt bij de provincie Drenthe in diverse functies en rollen, zoals beleidscoördinator, projectleider, procesbegeleider, teamleider, coach en trainer. Daarvoor heb ik gewerkt als marketeer en projectleider bij Interpolis.

Privé zeil en lees ik graag, houd ik van lekker koken en eten, een goed gesprek en beoefen ik yoga en meditatie.

Missie

Mijn missie is mensen begeleiden tot wie ze werkelijk zijn.

Echt contact

Ik verlang naar leven vanuit mijn hart

Zijn wie ik ben

Met alles erop, erin en eraan

En zo mijn levenspad te gaan

Van daaruit de verbinding met anderen aan te gaan

In echt contact

(Nynke 2013)