Open Transformatiehuis op 4 november 2016

Op 4 november 2016 van 13.00 – ca. 17.30 uur organiseer ik een Open Transformatiehuis omdat ik het fijn vind meer mensen kennis te laten maken met de werkwijze van het Transformatiehuis.

Sinds dit jaar volg ik daar ook mijn opleiding om mensen met deze werkwijze te begeleiden. Erg mooi om te doen!

Wil je meer te weten komen over wat transformaties zijn en voor je kunnen betekenen? Horen wat het voor mij betekend heeft tot nu toe? Kennismaken met Ton & Anthoinette, hun ver haal horen en wat ze kunnen bieden. Zelf het e.e.a. ervaren in een eenboudige oefening en vragen stellen?

Dan ben je van harte welkom!

Aanmelden

Aanmelden kan via de mail (info@nh-coachingenadvies.nl) tot en met 28 oktober of via contact.

Programma

Na de ontvangst met koffie & thee & lekkers is er een kennismakingsronde en wordt er meer verteld over de coachingsmethodiek. Vervolgens doen we een eenvoudige oefening waarmee je de methodiek kunt ervaren. We sluiten af met het geven van informatie over de mogelijkheden. Gedurende de bijeenkomst is er ruim tijd voor vragen en gesprek.

Deze bijeenkomst geeft geïnteresseerden de mogelijkheid om laagdrempelig en informeel kennis te maken met de methodiek die Ton en Anthoinette hebben ontwikkeld. We maken de groepen bewust niet groter dan 8 personen om ervoor te zorgen dat de sfeer informeel blijft en er voldoende aandacht voor elkaar is. Deze bijeenkomsten vinden bij mij thuis plaats.